Kategorija proizvoda
Контактирајте нас


Хенан Вимасун Индустри Цо,   Лтд.   

Тел / Факс: + 86-371-56688917

Мобилни: +86 15515596408

Скипе:   вмсфурнитуре@хотмаил.цом

Емаил:   салес@вмсфурнитуре.цом

Веб сајт:   ввв.вмсфурнитуре.цом

Додај: Национални универзитетски научни парк,

Град Зхенгзхоу , провинција Хенан , Кина. 450000


Dom > Novosti > Sadržaj
Челични купон вам даје 6 великих угодја
Jul 18, 2017

Челични ормар добија 6 великих ужитака.


00000108.jpg


1. Веома персонализован, модеран челични ормар, услед танког зида металне чврстоће цеви, добру дуктилност, дизајниран да прати дизајнера, даје пуно представе имагинацији, обрађује се у различитим стиловима. Сасвим умјетнички укус и то је празник за очи.

2. Шарена селекција. површина од пресвлаке од челика може се рећи да је шарена, пустити међународну напредну технологију, квалитет челичног намештаја и оцијенити на врло високом нивоу.

3. Разноврсне категорије, категорија и врста намештаја ВМСворкс компаније је врло богата, погодна за коришћење у предузећу, школама, државном намештају.

4. Са функцијом склапања. Многи варијанти челичног намештаја са функцијом склапања, не само једноставан за коришћење, већ и уштеду простора.

5. Роба јефтинија, цена челичног намјештаја од намјештаја од дрвета да буде много јефтинија. Ово је за људе који желе да положе канцеларијски свет и згодан и креативан, може се описати као јефтин.

6. Потпуно естетска вриједност, посљедње двије године у домаћем сечењу од жељезног намјештаја у класични шарм у наизмјењеном робусном стилу, елегантном али ипак модерном укусу, знатној вриједности умјетничке вриједности и естетске вриједности.