Kategorija proizvoda
Контактирајте нас


Хенан Вимасун Индустри Цо,   Лтд.   

Тел / Факс: + 86-371-56688917

Мобилни: +86 15515596408

Скипе:   вмсфурнитуре@хотмаил.цом

Емаил:   салес@вмсфурнитуре.цом

Веб сајт:   ввв.вмсфурнитуре.цом

Додај: Национални универзитетски научни парк,

Град Зхенгзхоу , провинција Хенан , Кина. 450000


Dom > Novosti > Sadržaj
VMSworks je dizajniran i ruиao novi proizvodi
Jan 07, 2017

Molim vas da pregledate naš novi sajt i pogledajte najnovije vesti o vmswork. Kao najbolji kanc. proizvođač, VIMASUN se razvijala, proizvodnje, marketing kanc. čelika visokog kvaliteta i nudi razne rešenja za na veliko, maloprodajni lanac i neke velike projekte u domaće i inostrane 20 godina. VIMASUN je da žrtvujem svoje tržište rukovodstvo i proizvodnje stručnost da konstantno proširi na međunarodnom planu, radi kao globalnog igrača u industriji nameštaja čeličnih kancelarije i komercijalni storage sisteme.


News - VMSworks office furniture, locker, office storage, personal storage, shelves, school furniture-Henan Vimasun Industry Co.,Ltd.

Na osnovu naše tehničke jak tim i stručni kadar, spremni smo da razvije nove proizvode, nove tehnologije, nova tehnika, tako da uvek smo na putu da vodi posao sa da je novi trend u industriji nameštaja kancelarije.


Levo je jedan novi proizvod, koji je popularan na tržištima Australije i Novog Zelanda tržišta. Molim kontaktirajte nas za dodatne informacije o nama.

Do sada, naši proizvodi, kao što je naš normalan proizvodi: ured nameštaja, kartoteku, ormari, komercijalni nameštaja, radnom stolu, kabinet, Mobile pijedestala, Mobile nosaиi, tambur vrata vitrine, ormari, Planter kutiju, Mobile odvijajuJedinice, tornjevi, karticaIndeksiraj kabineta, kancelarija skladišta, kancelarije za skladištenje organizacije, popunjavanje Storage sisteme,su izvezeni uTon 50 zemalja Evrope, Amerike, Oceania, fondacije Euroazija omogućavaju, zapadnoj Aziji i Africi i drugim azijskim zemljama. Ciljna grupa uključujeRusija, Australija,Turska, Indija, Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Egipat pod"pojas i putem inicijative" i neke ključne trgovinski partneri i kupci za izvor zemlje.

News - VMSworks office furniture, locker, office storage, personal storage, shelves, school furniture-Henan Vimasun Industry Co.,Ltd.

Sledeći: ne